torstai 8. marraskuuta 2012

Aaronin ja Henkan terveiset

AARON:

TULTIIN TÄNNE LENTOKONEELLA. MENTIIN ASUMAAN KIINALAISEEN HOTELLIIN. MENTIIN VIELÄ ELÄINTARHAAN JA YÖSAFARILLE. KÄYTIIN KAUPOILLA.
MENTIIN VIIDAKON LÄPI TASKULAMPPUJEN KANSSA. MENTIIN LAIVALLA PAIKKAAN, MIKÄ OLI MERELLÄ. SITTEN MENTIIN SUORAAN NUKKUMAAN. AAMULLA KUN HERÄTTIIN, ISKÄ MENI SUKELTAMAAN.SYÖTIIN LÄTTYJÄ, ANANASTA, PAPAIJAA JA MANGOA, MISTÄ EN HIRVEÄSTI TYKÄNNYT. SITTEN MENTIIN RANNALLE KÄVELEMÄÄN JA KERÄÄMÄÄN SIMPUKOITA.LÖYSIN MYÖS TODELLA MONTA RAPUA.TEHTIIN VESIJOKI HENKAN KANSSA JA ÄITI PIIRTELI LUKUTEHTÄVIÄ HIEKKAAN.KATSOTTIIN MYÖS KUN RAVUT KIIPESIVÄT KEPPIÄ PITKIN JA YKSI RAPU OLI TODELLA NOPEA (PAIKALLINEN PELI).
SEURAAVAKSI KÄVELTIIN UUTEEN HOTELLIIN. ISKÄ MENI TAAS SUKELTAMAAN. HENKKA, ÄITI JA MINÄ MENTIIN UIMAAN UIMA-ALTAASEEN JA SITTEN ÄITILLE TULI KORVA KIPEÄKSI JA HÄN JOUTUI LÄÄKÄRIIN.KORVANKÄYTÄVÄ OLI TULEHTUNUT JA ÄITI SAI LÄÄKKEITÄ LÄÄKÄRISTÄ. SEURAAVALLA KERRALLA, KUN ISKÄ TULI MEIDÄN KANSSA UIMAAN, MINÄ TIPUIN UIMA-ALTAAN REUNALTA.UIDAAN JOKA PÄIVÄ SATA TUNTIA.
TYKKÄÄN UIDA JA EN TYKKÄÄ OIKEIN MISTÄÄN RUOASTA.

TOIVOTTAVASTI KAIKKI VASTAA JOTAIN TÄHÄN.HENKAN TERVEISET PÄIKKYYN:


JOS JOSKUS PÄIKYSTÄ MENTÄISIIN KIRJASTOON(SINISEEN). KIVAA OLLUT TÄÄLLÄ. OLLAAN PELATTU JA PELATTU JA PELATTU. EN TYKKÄÄ MISTÄÄN RUOASTA ENKÄ SALAATISTA. MÄÄ TYKKÄÄN LEIVÄSTÄ. MULLA ON IKÄVÄ PÄIKKYYN KOSKA MÄÄ HALUAN MENNÄ PÄIKKYYN. PÄIKYSSÄ ON MUKAVAMPAA KUIN REISSUSSA.

4 kommenttia:

 1. Hei Aaron ja perhe,
  terveiset eskarista ja koko koululta. Onko siellä ollut kivaa? -kyselee Matleena ja vuorostaan Raine kysyy: -Oliko viidakossa kivaa kävellä taskulamppujen kanssa. Pinja haluisi tietää Aaronin äidin ja isän nimet. Mona haluaisi tietää, millaista ruokaa siellä on? Aurora on sairaana, mutta lähettelee silti terkkuja.
  Raine vielä tiedustelee, että oliko kivaa uimassa? Matleena pohtii, onko teillä ollut hyvät nukkumapaikat?
  Täällä mietityttää vielä, että millainen se palatsi on? (hotelli :) )

  Me ollaan tehty isänpäiväyllätyksiä. Ollaan opittu numeroita. On välillä satanut lunta, mutta aika vähän. Ollaan leikitty ja pelattu tietsikoilla. Raine tutustui Oppi ja ilo-sivuston peleihin. Sinäkin voit niitä pelata. Ollaan oltu ulkona ja meillä on ollut sisäliiksaa ja se on ollut kivaa. Siellä oli temppurata. Oltiin kuin apinoita :).
  Meillä on kova ikävä sua. Isotkin oppilaat kyselevät, milloin Aaron tulee takaisin.

  Mukavaa loman jatkoa!

  p.s. meillä on nyt skype luokan koneella. Ilmoitelkaa, jos voisimme jutella skypessä joku päivä :)

  VastaaPoista
 2. Täällä on ollut ihan sairaan kivaa. Viidakossa on jännä kävellä kun monet eläimet pitävät kovaa ääntä. Muuten ei ole mitään valoja kuin taskulamput. Äitin ja iskän nimi on Satu ja Jari. Ruoaksi on aina riisiä ja salaattia ja kalaa ja välillä lihaa ja ne maistuu aika ihmeelliselle ja siksi en oikein tykkää niistä. Maissi oli hyvää. Uiminen on sairaan kivaa, varsinkin hyppiminen laidalta, snorkkaaminen ja takakuperkeikan tekeminen. On ollut keskihyvät nukkumapaikat. Kiinahotelli oli aika hyvä kun saatiin nukkua kaikki vierekkäin. Lorenso oli aika huono koska piti nukkua Henkan vieressä ja se potki koko yön ja tuuletin oli liian kovalla ja ääni meni aina aamulla. Tämä nykyinen hotelli on hirveen hyvä vaikka näinkin välillä pahoja unia. Ainiin. Mulla on yllätystuliainen eskarilaisille ja opelle.

  PS. Skype tuskin onnistuu täältä käsin kun on niiiiin hitaat yhteydet. Into olisi kova mutta tekniikka ei vaan pelitä.

  AARON

  VastaaPoista
 3. Kiitos viestistä,
  olipas kun vastasit meille. Kaipaamme sinua kovasti. Pinja pyysi kertomaan, että sinä olet ihana... tähän kyllä muutkin yhtyivät :)

  Aurora on taas terve ja lähettää terveisiä ja kaikki toivotavat teille hyvää lomaa :)

  VastaaPoista
 4. Heissan koko Forsmanien poppoo!
  Mukava lukea teidän seikkailujanne siellä viidakossa kun täällä kotisuomessa kylmä ja pimeä ympäröivät meidät.Meilläkin on kova ikävä Hemulia!Mukavia sukelluksia toivottaen
  Paula, Maria ja Tea

  VastaaPoista