keskiviikko 15. syyskuuta 2010

4 Nights to Go

Niin se aika rientää kun on mukavaa! Ja Hallissa on aina mukavaa... 4:n yön päästä sitten lähdetään. En tiedä, mikä tällä reissulla tai sille lähdössä menee reisille kun olen odottanut sitä aivan järjettömästi. Edellisen kerran kun odotin yhtä paljon, matka typistyi kolmeen päivään. Toivotaan kuitenkin että nyt ei käy samoin.

Lähtöä on siis valmisteltu ja huolella. Vaatteet ja muut vermeet ja releet on kasassa ja odottavat iskän kotiintuloa ihan vain rinkkaan sujahtaakseen. Saapa nähdä kuinka käy! Tilan puutteen "yllättäessä" luonnollinen karsinta suoritetaan luonnollisesti iskän varusteista, joita on muutenkin melko vähän. Parit kalsarit, pari t-paitaa, shortsit ja .... hmmmm ei kai muuta. No, oma maski on pakko saada mukaan kun nuo muiden tarjoamat eivät oikein pidä vettä tämän mallisessa päässä.

Henksulle on varattu 5 kiloa!!! luit aivan oikein!!! 5 kiloa maitojauhetta!!! kilo kaurapuuroa ja lisäksi joitakin purkkeja bonaa matkaevääksi. Oli muuten käsittämätöntä että maitopurkin kyljessä olevasta puhelinnumerosta sai jonkun kiinni, ja se joku vielä lupasi selvittää asiaa ja soitti oikein takaisinkin. Satu siis soitti NAN-tehtaalle ja tiedusteli NAN-korvikkeen saatavuutta Indonesiassa. Ei kuulemma saa. Singaporesta saa, mutta jos nyt ei kuitenkaan taas mennä sinne ihan vain maitokaupoille, vaan viedään omat eväät mennessämme.

Aaron puolestaan on ihan itse pakannut omat tärkeät tavaransa omaan Lightning McQueen-reppuunssa. Saahan 4-vuotias jo kuitenkin viedä putkeen kunnon käsimatkatavarat! Satun pakkauksista en tiedä, mutta luotan homman olevan hanskassa. Ja jos totta puhutaan, Satu on pakannut myös minun tavarani sattuneiden autotallinrakennus- ja kurssikiireiden johdosta. Saapa nähdä minkälaisissa vetimissä Jari painelee perillä.

Mitä muuta mukaan? Henksun maitojauheet tuli jo mainostettua ja Aaron ei mitään erikoista enää tarvitsekaan, eli passit, hammasharjat, viihde-elektroniikat, kosmetiikat ja lääkkeet taitavat riittää. Ei mutta vedenkeitin meinasi unohtua. OBH:n valmistama kompaktin kokoinen keitin Honkkarista 19,90€. Ei paha! Ja tuolla keittää iltapuurot Henksulle vallan mainiosti. Tai siis sen puuroon tarvittavan veden...;) Näillä mennään, ei mikään muutu! (Mikä bändi&biisi?)

Lääkkeistä tuli mieleeni sairas rakas vaimoni, joka päätti hankkia itselleen jonkunasteisen syyslunssan vielä ennen reissua. Kolmatta päivää kuumeessa ja kammottavassa kurkkukivussa. Mahtaa tuntua mukavalta! Itse olen onneksi vielä välttynyt ko. vitsaukselta, mutta eiköhän se minunkin aikani kohta koita!

Kohta siis mennään eikä meinata! Stay tuned for more information!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti