maanantai 30. elokuuta 2010

Preludi

Terve vaan teille kaikille jotka olette jostain syystä tänne eksyneet. Tämän blogin ensisijainen tarkoitus on pitää lastemme isovanhemmat, kummit sekä muut kiinnostuneet viivalla tekemisistämme ja menemisistämme matkoillamme. Toissijainen tarkoitus on ihan huvin vuoksi ja omaksi muistoksi kirjoitella tapahtumia talteen.

Takana meillä on joitakin kymmeniä omatoimisia reissuja yksin, kaksin tai kolmistaan. Brasilia, Kiina, Israel, Intia, Egypti, Thaimaa ja Malesia muutamia maita mainitakseni. Vanhemman poikamme Aaronin (-06) kanssa olimme Intiassa -07. Pari viikkoa aivot narikassa Palolem Beachillä Goan eteläosassa tuntui siinä määrin mukavalta että päätimme mennä uudelleen heti seuraavana syksynä. Kaksi kertaa samassa paikassa, samassa hotellissa ja todennäköisesti samassa paskataudissa tuntui kuitenkin riittävän tällä erää. Seuraavaksi sitten jonnekin muualle.

Saatettuani rakkaan vaimoni toistamiseen siunattuun tilaan, päätimme lähteä kahdestaan, tai no, oikeastaan kolmestaan, tutustumaan Malesiaan paremmalla onnella. Edellinen yritys kun typistyi 2kk:sta kolmeen päivään... Hylkäsimme julmasti esikoisemme lähes kahdeksi viikoksi isovanhemmille ja kummeille hoitoon ja eikun nokka kohti Kuala Lumpuria. KL oli ja on mahtava paikka. Tioman saari on kuulemma paratiisisaari. En yhdy edelliseen. Olihan siellä kaunista ja rauhallista, mutta se jokin vain puuttui. Jotenkin jäi kaivelemaan koko Malesia ja siinä sivussa Indonesiakin.

Tiomanilla pötkötellessämme päätimme, että jos kaikki on uuden tulokkaan kanssa kunnossa, lähdemme syksyllä -10 koko orkesterin voimin jonnekin. Kohde oli tuolloin vielä avoin mutta muovautui melko nopeasti Malesia-Indonesia akselille. Nuorempi poikanen Henrik syntyi tammikuussa -10. Seurasimme pari kuukautta tyypin elämää ja totesimme että eiköhän tämä ole isoveljensä kaltainen. Nukkui vasta 3kk:n iässä 12 tunnin katkeamattomia yöunia... Ärsyttävää! No, tuumasta toimeen! Ostimme lennot HEL-IST-KUL-DPS, hankimme passit ja rokotukset. Kaikki on valmista lähtöön joka on 19.9. ja paluu 27.10. Vai onko? Niin no jotain pikku purtavaa ja juotavaa ilmeisesti olisi syytä ottaa juniorille mukaan ja ehkä hiukan vaatteitakin, ja lääkkeitä ja ja ja ja... Lisää matkavalmisteluja seuraavissa postauksissa. Pysykää jaksolla...

3 kommenttia:

  1. on HOMO! HAhHahHAHAHAHHAHAaaaa! :D LOLOLOLOLLOOOOOO!!!! WUHUU!!!!

    VastaaPoista
  2. Sori Terppa, oli pakko. Wanha mutta hyvä. Ja anteeksi Forssit.
    Tämähän blogien lukeminen on melkein yhtä kivaa kuin itse matkustaminen. Melkein.

    VastaaPoista