keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Mahatauti ja hyttyset


Kuukauden reissaamisen jälkeen Aaron sitten otti ja sairastui "iskän mahatautiin". Edellisenä iltana huomasin, että poika on vähän kuuma, sitten kuuma ja lopulta oli jo pakko hakea kuumemittari. Kuume nousi tosi nopeasti 39 asteeseen ja maha oli kipeä.Yöllä sitten alkoi kakka lentää:-@. Onneksi olin illalla ollut kaukaa viisas ja laittanut pojan alle pyyhkeen, samassa sängyssä kun nukutaan. Kuume oli yöllä tosi (huolestuttavan:-/) korkealla, mutta aamun tullen tilanne näytti jo valoisammalta. Päivä sitten lepäiltiin ja hypättiin vessassa. Illalla poika oli jo simpukankeräyskunnossa ja oltiin hetken aikaa rannalla.

Viime yönä ei noustu kuin kerran vessaan ja tänään ollaankin jo oltu shoppailemassa Kutalla. Poika raukkaa pidetään kyllä nälässä, että maha saisi vähän rauhoittua. Tilanne on siis ohi ja kaikki suht ok. Toivotaan, että päästiin näin vähällä. Kyllä tuo lapsen sairastaminen repii sydänjuuria myöten, silmällistäkään en ensimmäisenä yönä nukkunut...

Toinen ärsyttävä riesa on ollut hyttyset (tai jotkut muut purevat oliot). Ensin oli Henkan naama aamulla paukuroita täynnä, nyt kohteena on ollut Aaron. Henkan pelasti rakas valkoinen huivini, joka on tällä reissulla toiminut aurinkosuojana rattaissa, alustana rattaissa, rantapyyhkeenä, auringonottoalustana, peittona, kantoliinana, sarongina Jarilla, tietysti huivina ja nyt matkasängyn peittävänä "hyttysverkkona". Matkalle kannattaa siis ottaa mukaan huiveja. Kaksi riittää, mutta käyttö on kovaa.

Tänään aamulla Aaronin pientä naamaa koristi 10 komeaa paukamaa, puhumattakaan muista osista miestä. No, nyt nukkumaan mentäessä poika on kyllästetty Offilla. Toivotaan että puree myös täällä.

Tänään oltiin siis ostoksilla Kutalla. Osteltiin myös tuliaisia. Kummipojille tiedoksi, mielettömät uikkarit tulossa (älä pelästy Valtteri, Maija Mehiläispukua ei ollut enää sinun kokoasi..)!Aaron sai koko reissun havittelemansa "Ben 10 -kellon". Kellohan se ei ole, vaan kellonnäköinen vekotin, jolla pystyy heijastettavina kuvina luomaan mitä merkillisimpiä hirviöitä. Voi onnen määrää:-).


Huomenna on viimeinen päivä Balilla, illalla sitten suuntaamme takaisin kohti Kuala Lumpuria. Jari täällä haaveilee jo Pizzaservicen pizzasta, minä Makuunin karkeista ja Aaron yökylästä Jyrkillä ja Mialla. Ihanaa on ollut, tulemme varmasti joskus uudestaan. Uskomatonta, miten aika oikeasti rientää, kun on huippukivaa.

PS. Kuvia tulee aikanaan jos ja kun pääsemme nopeamman yhteyden ääreen. Täältä yhden kuvan lähettäminen vie n.15 minuuttia. Seuratkaa siis myös vanhempia julkaisujamme.

2 kommenttia:

  1. juu odotan innolla ja nauttikaa vielä loppu ajasta :)

    VastaaPoista
  2. mukava kuulla että kuumeilut ovat ohi ja matka jatkuu kohti kotimaan pakkasia (heh,heh)
    ei muuta kuin tere tulemast oman maan kamaralle. kaikkea hyvää toivottaa enon poppoo salosta

    VastaaPoista